Nuuka Panda-ekskursio 5.8.2023

10.6.2023

Koska Skotlannin-matka on toistaiseksi jäissä, Nuuka on suunnitellut tälle kesälle korvaavan ohjelman koodinimeltä Operaatio Panda. Nuukat ovat nuukailleet määrärahojensa käytön kanssa perustamisestaan lähtien, osin pandemian, osin jäsenkunnan maantieteellisen hajautumisen vuoksi. Varapuheenjohtajamme Tommi Rintalan tarkan tutkimustyön tuloksena olemme selvittäneet tämänhetkisten nuukien sijaintien maantieteellisen keskipisteen, joka osuu melko lähelle Ähtärin eläinpuistoa.

Nuukasti matkat eläintarhaan ja takaisin ovat omakustanteiset ja omatoimiset, mutta tapaamme Ähtärissä lauantaina 5.8. 2023 klo 11.00 ja aloitamme ekskursiomme yhteisellä kahvihetkellä (Nuuka tarjoaa). Kahvien jälkeen tutustumme eläintarhaan ja pandoihin. Eläintarhakierroksen jälkeen tapaamme vielä myöhäisen lounaan merkeissä, ja paluumatka alkaa kunkin oman aikataulun ja reitin mukaisesti.

Tervetuloa mukaan Nuukan ensimmäiselle paikan päällä tapahtuvalle ekskursiolle! Ilmoittautumiset viimeistään 31.7.2023 mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRvK2m6h-O9CrqibsSKLyEdT-oItxXZvmQoFQACvRLjAEWiQ/viewform 


Kuva: Pixabay